13:57 01.02.2018

Торт "Сникерс"

Ингредиенты:

тесто:

  • 250 г муки
  • 125 г сливочного масла
  • 6 желтков
  • 10 г майонеза
  • 1 чайная ложка разрыхлителя
  • 50 г сахара
  • пакети ванильного сахара

прослойка:

  • 4 белка
  • 200 г сахара


крем:

  • 150 г сливочного масла
  • 250 г вареной сгущенки

Желтки растереть с сахаром, затем взбить миксером. Добавить размягченное сливочное масло. майонез, перемешать. Соединить с просеянной мукой, разрыхлителем, замесить пластичное тесто. Тесто поместить в холодильник на 30 минут.Белки взбить добела, ввести сахар, взбить до крепких пиков.Тесто тонко раскатываем, кладем на противень, смазанный маслом. Поверх теста выкладываем белковую массу, особо не разравнивать, чтобы оставались волны.Выпекаем на двух уровнях. Сначала 10 минут при температуре 160 градусов, затем подсушить при 110 градусах около 40 минут. после оставить на 30 минут при выключенной духовке.

Я выпекала в разъёмной форме на одной высоте, отдельно каждый корж. Всего получилось четыре.

Для крема:
Взбить сгущенку со сливочным маслом в пышную массу.
Арахис пождарить, убрать шелуху.
Коржи разрезать пополам. Промазать кремом, посыпать рубленными орехами. Сверху можно полить растопленным шоколадом. Я не поливала, а сделала надпись.
Переглядів: 267
Адреса запису: 
Необхідно завантажити аватар
Виразіть свою індивідуальність, завантаживши унікальний аватар (картинка користувача) або вибравши найбільш вподобаний з запропонованої галереї аватарів.
Правила
закрити

Правила публікації коментарів

Публікуючи коментарі, Ви несете відповідальність відповідно до законодавства України.

Забороняється:
  • публікувати коментарі, які пропагують діяльність, заборонену законодавством України;
  • залишати коментарі, що не відносяться безпосередньо до опублікованого матеріалу;
  • використовувати в коментарях ненормативну лексику (мат);
  • ображати в коментарях інших відвідувачів, людей та організації;
  • публікувати коментарі, що носять рекламний характер;
  • використовувати при написанні коментаря трансліт (запис українських або російських слів латинськими символами), речення, що складаються з еративів (наприклад, так званий «олбанский йазыгг»);
  • публікувати коментарі, які цілком складаються із заголовних букв;
  • публікувати односкладові коментарі (наприклад, «+1»).

Редактори залишають за собою право видаляти будь-які коментарі, що не відповідають зазначеним вимогам, а при регулярному або грубому нехтуванні Правилами - блокувати користувачеві доступ до Порталу. Редактори не коментують свої дії і не обговорюють їх з користувачами.

Ви не підписані на коментарі до цього матеріалу. Сповіщати
RSS Анна Бердниченко
Вхiд